Foto van een Case IH Magnum 335, Kwam nog wat foto’s tegen van 2011, dit was het eerste jaar voor mij in Canada.

Case IH Magnum 335

catfan55
Foto van een Case IH Magnum 335, Kwam nog wat foto’s tegen van 2011, dit was het eerste jaar voor mij in Canada.

Reacties

930triplemaaier
Kan de fronthef dat geweld een beetje hebben?
catfan55
@930triplemaaier achteraf niet, het jaar er na is deze ad gebroken
fendtjecis
@930triplemaaier is deze zo zwaar dan?
catfan55
@fendtjecis niet perse zwaar maar met 4.5m breed komen er wel heel wat krachten op zo’n zuidbergje, Daar komt bij dat hij op de magnums maar met 6 bouten vast zit. En je er met 330pk op loopt te drukken
930triplemaaier
@catfan55 waarom is er dan niet gekozen voor de uitvoering met frame die tot onder de cabine door loopt?
catfan55
@930triplemaaier Omdat de degelman frames veel te laag bij de grond hangen. De voorgangen van deze trekker (JD 8220) had zo'n degelman met hun frame en dat was altijd een strijd op de kuil. Je was half het vermogen nodig om het frame door de silage heen te duwen. Degelman heeft nog steeds van die waardeloze frames voor gewone wiel trekkers. Nadat het met deze trekkers mis gegaan hebben ze zelf versteviging gemaakt langs de zijkant van de trekker en net onder de vooras door. Daarna was het geen probleem meer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 335 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!