Foto van een Case IH Magnum 335, mais zaaien in Canada 2013/2014. Het zaaien gebeide met een Case 1240 pivot. Deze zaaimachine zaaide de mais op 37.5cm. Er werdt toen gedacht dat dit meer opbrengst zo

Case IH Magnum 335

1.598 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een Case IH Magnum 335, mais zaaien in Canada 2013/2014. Het zaaien gebeide met een Case 1240 pivot. Deze zaaimachine zaaide de mais op 37.5cm. Er werdt toen gedacht dat dit meer opbrengst zou geven wat uiteindelijk toch niet zo bleek te zijn.

Was een enorm zware zaaimachine die wanneer je hem tilde op de kop akker al z’n gewicht op 4 ronde vliegtuigbanden kreeg wat enorme insporing tot gevolg had op de kopakker.

Voorin de Magnum hadden we 2, 1000L vaten voor vloeibare fosfaat wat bij het zaad werd gedaan als starter.

Deze zaaimachine kon ook koolzaad doen met wat aanpassingen. Ook hierin bleek de machine het niet waar te kunnen maken. De extra kosten wogen niet op tegen de voordelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 335 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!