Thuis komen na een reis van 2 dagen en vele uurtjes in de bestelwagen, en dan nog niet beseffen dat ik op 11/11/'14 eigenaar werd van mijn eerste zelf betaalde Schlüter... Foto die mijn zus maakte te

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
Thuis komen na een reis van 2 dagen en vele uurtjes in de bestelwagen, en dan nog niet beseffen dat ik op 11/11/'14 eigenaar werd van mijn eerste zelf betaalde Schlüter...

Foto die mijn zus maakte terwijl ik de Compi van de dieplader reed. Nu 4 jaar later ben ik nog steeds gelukkige eigenaar van deze trekker. Ondanks dat de nog niet volledig af verklaarde restauratie mij nog wel eens slaaploze nachten bezorgde ben ik nog maar al te blij dat ik mij in dit avontuur gestort heb. Hopelijk kan ik hem helemaal klaar, en in de staat zoals ik hem graag wil, showen in Panningen.

Ondanks dat hij nog niet helemaal klaar is, staat ook de S450 al mooi te wachten om dezelfde behandeling te krijgen. En aan mij om het nog beter te doen!

Reacties

+2
stijn-de-bock
Ik kom hem in panningen bekijken en bewonderen.
+1
schluterman
@stijn-de-bock ik ook en van kort bij inspecteren
+1
fendt farmer309c
@schluterman volgens mij kunnen ze in panningen dit jaar beter een tractorfan standje maken 😅
+1
schluterman
@fendt farmer309c dat was ook wel wat
+1
a3vandiejen
Prachtig en gewoon iedere keer wat doen om hem mooi te krijgen....al duurt het tien jaar,
fendtjecis
Heeft deze nu 95pk? of zit ik er helemaal naast
Schluterfan
@fendtjecis

Idd 95pk uit een 4cil turbo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!