Nog even wat schoonmaken voor het nieuwe jaar begint. Foto is geplaatst door ljdekker op 27-12-2018 om 21:41:58, met 19 reacties.

Valtra T174

ljdekker
Nog even wat schoonmaken voor het nieuwe jaar begint

Reacties

marco2250
Nieuwe trekker?
ljdekker
@marco2250 goed gezien!
JoranK
Waarom niet voor een deutz gekozen?
ljdekker
@JoranK iets met de dealer.
johndeere6230
Welke is er weg gegaan? En doe je de opraapwagen enkel met lucht schoonmaken?
casejxu
@johndeere6230 niet de deutz die staat er nog
+1
ljdekker
@johndeere6230 6920S is weg. Opraapwagen eerst met lucht schoonmaken, daarna met water en zeep
johndeere6230
@ljdekker

Ah oké! Hoezo is die weg? Beviel niet of gewoon tijd voor wat anders?

Aahh op die manier, kan mooi, dat stof spuit je toch altijd maar van hot naar her
+1
ljdekker
@johndeere6230 die trekker had bijna 9500 uur en we willen graag grote reparaties voor zijn.
CaseCS130
Mooi ding die.nieuwe Valtra. Spijt je vast niks dat je oude liefde weer terug is 😉
Wat voor versie is dit?
ljdekker
@CaseCS130 Dit is een versu met nog de oude bediening, zonder smarttouch. Trekker heeft 1000 uur op de klok. Zeker is het wel een beetje oude liefde inderdaad.
CaseCS130
@ljdekker Oke, jammer van het gemis van de nieuwe bediening, dat is wel een forse verbetering. Maar het is ook maar net waar je tegenaan loopt. Hoe is de bak van de Versu? Schakelt fijn?
+1
ljdekker
@CaseCS130 schakelt heel soepel. Ik weet niet of de nieuwe bediening een gemis is. Ben zelf niet zo van de schermen en touchscreens. Op die Deutz zit ook geen I-monitor en dat mis ik totaal niet.
CaseCS130
@ljdekker Nee, schermen zegt mij ook niet zo heel veel. Al zou dat tegenwoordig niet meer duur hoeven te zijn. Maar de nieuwe joystick bediening spreekt me wel aan.
Maar vario dus ingeruild op een schakelbak. Puur vanwege prijsverschil of waren jullie niet echt tevreden over vario?
ljdekker
@CaseCS130 de JD lag de tweede vario al in en de deutz heeft z`n tweede vario ook al. Zo`n schakelbak is denk ik sterker en er zijn genoeg werkzaamheden waarbij een vario eigenlijk geen voordelen biedt.
CaseCS130
@ljdekker Oke, dan kan ik me voorstellen dat je het vario gebeuren wat zat raakt. Vooral opraapwagen bij hoge bult opdrukken lijkt me altijd killing voor een vario. Tenzij je een ruim overbemeten trekker hebt misschien.
Vind dit een prachtig ding iig. In lwd stond een donkergrijze op de beurs, dat was ook een super kleur om te zien op Valtra.
ljdekker
@CaseCS130 Dat heeft die deutz best wel veel gedaan, een opraapwagen de bult op drukken. maar dat moet die trekker wel aan kunnen lijkt me.
trean
@ljdekker meeste trekkers zijn gemaakt om te trekken, niet om achteruit te duwen.
Ik weet dat de case ih maxxum cvx 130 eerder de opraapwagen helemaal niet achteruit de kuil op kreeg.
Schakelbak blijft toch robuuster, ook met aangedreven assen onder giertank of silagewagen. Veel spitten vindt een vario ook niet prettig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!