En weer door! ❄🔥. Foto is geplaatst door Kramer U800 op 28-12-2018 om 12:22:58, met 8 reacties.

Kramer U800

Kramer U800
En weer door! ❄🔥

Reacties

+1
stijn-de-bock
Goed bezig zou ik zeggen .
+3
Kramer U800
@stijn-de-bock Dankjewel! Kacheltje aan en gaan! 😁
a3vandiejen
De banden zijn in goede staat zo te zien...
+2
Kramer U800
@a3vandiejen Dat klopt, omdat ze nieuw zijn 😉 De oude banden waren van het leger en waren helemaal uitgedroogd, hard geworden en loei zwaar! Dus hebben we bij Donald Unimog in De Wilp (plaatsje naast Apeldoorn) deze nieuwe banden met velgen gehaald. Het zijn 12,5 x 20 inch Michelin Radial banden (van de legerdump dacht ik) en nog zo goed als nieuw! De "haartjes" van de gietmal zitten er nog op!

(klik om te vergroten)

Hier kan je zien dat er 3 20 inch banden op zaten en 1 18 inch band met verschillend profiel.
+1
a3vandiejen
@Kramer U800 Zeker netjes zo...
bas101
Zo te zien pak je t grondig aan , hoeveel tijd neemt de totale restauratie in beslag?
+1
Kramer U800
@bas101 De hele machine gaat inderdaad tot het laatste boutje uit elkaar om de machine uiteindelijk in nieuwstaat te brengen! We zijn inmiddels 1,5 jaar bezig met de restauratie maar hebben geen deadline ofzo. Het zou leuk zijn als de machine voor 2021 af komt omdat deze dan 60 jaar oud is. Tot die tijd is er nog genoeg te doen, en houd ik jullie op de hoogte totdat we gaan rijden!! 😀😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer U800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!