Foto van een Fendt 108 LS. Tis krap maar achteruit kan het net in de oude stal.. Geplaatst door fendtjecis op 29-12-2018 om 11:33:41, met 15 reacties.

Fendt 108 LS

Foto van een Fendt 108 LS. Tis krap maar achteruit kan het net in de oude stal.

Reacties

+1
basia
Nette 108 LSA ; of zoals jullie zeggen propere trekker .
fendtjecis
@basia dankje
rommert14
Knap staaltje stuurwerk
schluterman
Dat kan precies
fendt308ls
Mooie trekker nog, al veel uren gedraaid?
+2
fendtjecis
@fendt308ls staan nu +-13.000u op de teller maar staat al een half jaartje op hetzelfde getal. Deze heeft het opgegeven volgens mij, maar gewoon optijd verse olie en dan krijg je die niet stuk. Bij deze ben ik altijd 100% zeker dat ie start, eender waar ie ook staat
+1
stijn-de-bock
@fendtjecis betrouwbaarder dan een nieuwe dus.en wat mij betreft ook mooier dan een nieuwe. Draag daar maar goed zorg voor.
+1
fendtjecis
@stijn-de-bock inderdaad, mag hier zomaar nog niet weg.
fendt308ls
@fendtjecis Dat valt nog mee kan nog een hele poos mee dan. Onze beide 103 waren altijd slechte starters, zal bij de 4 cilinders dan wel beter zijn.
fendtjecis
@fendt308ls inderdaad, als het echt koud is. 2 keer rond en dan komt ie op gang. Vind ik altijd geweldig want deze slaat niet meteen, maar is net een vliegtuig met starten 😂
Je moet wel het gas wat inhouden want anders valt ie terug stil als het koud is
eicher4048driver
@fendtjecis Mooie foto! Is het de urenteller of ganse tractormeter (dus ook toerenteller) die niet meer werkt? Als dat het geval is ligt het voor 95% kans aan de telllerkabel.
fendtjecis
@eicher4048driver toerenteller kan ik niet zeggen, de wijzertjes liggen onderin in de teller 😂 die zijn ooit afgebroken.
eicher4048driver
@fendtjecis huh 😂 hoe doede zoiet. Kzou zeggen steekt ne nieve teller ma dan bent ge zo €700 kwijt da kunde wel aan iet anders spenderen. Ma hoe wete dan op hoeveel toeren ge mengd?
fendtjecis
@eicher4048driver ja goei vraag, eerst 1 kant afgebroken en half jaar later andere kant ook. En ja inderdaad, nieuwe teller is ons wat te duur voor deze. Toeren is wat gokken 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 108 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!