Als organisator van de Retro Oogstdag te Oostwinkel (B), houden we er onszelf aan om telkens unieke en speciale combinaties te zoeken voor ons evenement. We zoeken ze zelf uit en vervolgens worden de

Magirus-Deutz Vrachtwagen

MMaarten
Als organisator van de Retro Oogstdag te Oostwinkel (B), houden we er onszelf aan om telkens unieke en speciale combinaties te zoeken voor ons evenement.
We zoeken ze zelf uit en vervolgens worden de deelnemers uitgenodigd door ons. Zomaar deelnemen of inschrijven kan niet voor ons evenement.
Op de tweede Retro Oogstdag die doorging in September vroegen we 57 deelnemers, er kwamen echter maar 54 deelnemers naar het evenement met hun machine of combinatie.
Eén van de opmerkelijkste was toch ook wel deze oud-leger Magirus vrachtwagen van een liefhebber uit Ieper (B). Speciaal voor de Retro Oogstdag werd er een piston onder de laadbak gestoken en die bak kreeg een opfrisbeurt.

Meer van die knappe en speciale combinaties, die vind je natuurlijk op deoudedoos.be/

Reacties

+1
basia
Mooi ; met die Magirus .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Magirus-Deutz Vrachtwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!