Foto van een Ford 7710 Gen I . Aan het begin van de Wedstrijd. Wie weet waar deze trekker is gebleven. Weet iemand een 7710 Gen I maak een foto en zet hem hier op TF.

Ford 7710

mklok
Foto van een Ford 7710 Gen I . Aan het begin van de Wedstrijd. Wie weet waar deze trekker is gebleven. Weet iemand een 7710 Gen I maak een foto en zet hem hier op TF.

Reacties

+1
noordhof
Mijn loonwerker heeft er jaren één gehad met voorlader , is een 3 tal jaar geleden verkocht voor een Manitou . K’zal eens vragen welke richting hij is vertrokken . Gr
dirkao
Als je er aardigheid in hebt om deze trekker proberen te vinden , niks op tegen, maar is het geen speld in een hooiberg na 35 jaar ??
+1
mklok
@dirkao Dat is het zeker , maar de 3000 die hiervoor de marathon heeft geploegd die is er nog. En misschien dat iemand hier op TF het weet waar deze 7710 is gebleven. Als iemand weet dat deze trekker is verhandeld naar het buitenland dan weten we dat het zoeken stopt. zolang er hierover nog geen zekerheid is gaan we gewoon door met zoeken.
sassinga
@mklok Waar is de 3000 gebleven dan?
+1
mklok
@sassinga bij zijn eerste eigenaar.
ares697
Meen dat die een tijdje heeft gedraaid op de boerderij van een leraar van me. Er hangt nog zo'n foto ergens op een kantoor bij de HAS in Dronten.
mklok
@ares697 Dat is de zoon van de eerste eigenaar.
z6911
Speelt die Fort niet mee in de serie - Eigen kweek - op TV
Michiel 6280
Quote Reactie van @z6911:
7710

Neen dat is een ford 8210
+2
dj832
Bj 1985

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!