Vandaag een ritje gemaakt met de deutz en net zoals @dx11 een foto gemaakt naast een bunker😉.Hier in Beveren waas staan er naar eigen schatting iets meer dan 100 bij elkaar staan.ze dateren van WO

Deutz D6806

stijn-de-bock
Vandaag een ritje gemaakt met de deutz en net zoals @dx11 een foto gemaakt naast een bunker😉.Hier in Beveren waas staan er naar eigen schatting iets meer dan 100 bij elkaar staan.ze dateren van WO 1 en zijn nooit gebruikt . Er zijn er in het verleden al veel verdwenen hier. een boer hier in de buurt heeft er een aantal jaren geleden een paar begraven met enkel een mondelinge toelating van de burgemeester.hievoor is hij dit jaar veroordeeld ....zijn veestapel is aangeslagen.tractoren en machines in beslag genomen bankrekeningen geblokkeerd.....kortom FAiLLIET. Met andere woorden een laat oorlogsslachtoffer van de eerste wereldoorlog .lees het artikel hieronder.tis bijna niet te geloven.

Reacties

+3
Albert Peters
@stijn-de-bock zulke kranzinnige
dingen komen ook bij ons voor en de echte milieu criminelen lopen vrij rond
+1
Kramer U800
Ik heb het gelezen, te triest voor woorden... Heel die boer zijn leven is geruïneerd zoals hij zelf zegt. Ik hoop het beste voor hem.
+2
stijn-de-bock
@Kramer U800 ja tis gewoon waanzin. Dat zoiets kan vandaag.
+1
Wat egt sneu
walker1
Verhaal met 2 kanten weer he, ook allemaal de laatste paragraaf gelezen?
stijn-de-bock
@walker1 je hebt gelijk.doe zoiets niet zonder vergunning. Een al dan niet mondelinge toelating is waardeloos.
+2
Kramer U800
@stijn-de-bock Dat had ik nooit gedaan, ALLES op papier, dan kunnen ze niet zeggen dat ze iets niet hebben gezegt. Het is ook wel een beetje dom van die boer dat hij niks op papier heeft beschreven. Maar daarin tegen mocht de gemeente inderdaad ook de boer wat tegemoet komen en de bunkers uit de blubber hijsen.
+2
stijn-de-bock
@walker1 maar de straf die hij er voor krijgt is wel een beetje buiten proportie. Als hij een bank had overvallen was de straf waarschijnlijk lichter.
+4
walker1
@stijn-de-bock ja de straf is wel buiten proportie.
Albert Peters
@walker1 150 euro boete en 40 uur taakstraf zou genoeg zijn
walker1
@Albert Peters Dat is dan weer erg weinig. Het is natuurlijk wel een stukje belangrijke historie in België, die eerste wereldoorlog. Is net zo iets als dat morgen iemand in Amsterdam het Anne Frank huis met een sloopkraan plat slaat.
+1
Tony1960
Ik heb het net gelezen en het is niet te geloven dat dit kan....een mens zijn broodwinning en levenswerk afpakken voor een paar van die domme klotebunkers, laat die Duitsers ze maar zelf uitgraven, ze weten ze immers best staan !
+1
@Tony1960 ik ben het helemaal met je eens. die Duitsers moeten ze maar zelf uitgraven ze hebben ze zelf ook gebout waarschijnlijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!