Deze niet alledaagse verschijning heb ik 3 jaar geleden op de trekkertrek in Petite Matagne gefotografeerd. Met erachter een van de eerste Belgische sleepwagens gebouwd door Stuer Egghe uit Sint Nikla

BIMA 360

stijn-de-bock
Deze niet alledaagse verschijning heb ik 3 jaar geleden op de trekkertrek in Petite Matagne gefotografeerd. Met erachter een van de eerste Belgische sleepwagens gebouwd door Stuer Egghe uit Sint Niklaas.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Old fashion sleepwagen

(klik om te vergroten)

steyrlanzboy
Mooi
+1
mdoornekamp
Dit is een Franse trekker die hydraustatisch aangedreven is toch
SJB533
@mdoornekamp
Werktuigendrager eigenlijk.
mdoornekamp
@SJB533 heb wel eens wat over deze trekker gelezen. Toen stond ie ook voor een ploeg met veel scharen. Maar dat ging nog niet helemaal goed.
SJB533
@mdoornekamp
Of er tussen 😉
+1
radium45
Daar is de veelbesproken baan in Lochem heilig bij
+1
JD3010
@radium45 Die sleepwagen glibbert er wel over zo. Iedereen is de winnaar. :
+2
stijn-de-bock
@JD3010 de wedstrijd was die dag afgelast.wij waren daar met 9 trekkers 200 km van huis.al de prijzen van de tombola zijn verloot onder de aanwezigen.....aangezien onze groep al de helft van de aanwezigen was hadden we veel prijzen. Ook de hoofdprijs 1000 liter diesel.
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
Ook de hoofdprijs 1000 liter diesel

Kwam je net aan weer thuis denk? 😬
+1
stijn-de-bock
@DANOONTJE POWERR er zal nog wel wat over zijn geweest.we waren met 3x trekker oplegger. 😉
+1
David Bakker
Er zijn er niet veel van gebouwd , het grootse probleem was de olie temperatuur van de rijmotoren . De tractoren die nog rond rijden zijn daar strek op verbeterd .
+2
olro 61
Een mooie foto, van echt een bijzondere trekker/werktuigendrager. Ik ken deze alleen maar van een reportage uit het blad trekker destijds...
+1
mklok
De BIMA. Een hydraulisch aangedreven trekker. Was toen zijn tijd ver vooruit. Is enkel geen succes geworden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BIMA 360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!