Foto van een Eicher PumaHij is bijna klaar, de stoel en rolbeugel moet er nog opkomen, er zit een nieuwe koppeling, druklager en drukgroep in. Ook de starterkrans is vernieuwd. Motorisch is er niet ve

Eicher Puma

marcel-pek
Foto van een Eicher Puma
Hij is bijna klaar, de stoel en rolbeugel moet er nog opkomen, er zit een nieuwe koppeling, druklager en drukgroep in. Ook de starterkrans is vernieuwd. Motorisch is er niet veel aan gebeurd. De koppakkingen klepsteelrubbers en nog wat pakkingen zijn vervangen.

Reacties

+1
a3vandiejen
Hij is mooi geworden Marcel.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen bedankt! Ik ben er zelf ook erg tevreden over.
+1
eicher4048driver
Hoe heb je dat spuiten zo netjes kunnen doen? Neem bijvoorbeeld het chassis. Wat doe je allemaal voor je het spuit? Afspuiten met hoge druk of afstomen met warm water? Ontvetten en reinigen? met wat? en lichtjes opschuren of hoe?
marcel-pek
@eicher4048driver voordat ik alles ga schuren spuit ik hem eerst met de stoomcleaner af zodat echt al het vuil en velle verf eraf is daarna de vlakke delen met de schuurmachine en de rest met de hand en staalborstel.
+1
eicher4048driver
@marcel-pek En wat voor product gebruik je om nadien de oppervlakte te reinigen van stof en vettigheid?
+1
SJB533
Puma/ES200?
marcel-pek
@SJB533 ja klopt helemaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!