Zetor Crystal 8011 zonder cabine, die kom je niet vaak tegen, wel een mooi en bijzonder  model  ( in Irak verkocht onder de naam Antar)

Zetor Crystal 8011

Rietman
Zetor Crystal 8011 zonder cabine, die kom je niet vaak tegen, wel een mooi en bijzonder model ( in Irak verkocht onder de naam Antar)

Reacties

+2
Kramer U800
Dat bewijst hoe goed Zetor was/is, helemaal in Irak exemplaren verkopen. Dat kan je van Fendt niet zeggen! Mooi model trouwens 😎
+1
walker1
@Kramer U800 Los van de kwaliteit, ik vermoed dat ze de trekkers in Irak ook niet voor het uitzoeken hadden. Dat land heeft lang een dictator gehad en was bij meerdere oorlogen betrokken, dus er zullen vroeger wel de nodige handel embargo's geweest zijn. Dan is Irak afhankelijk van landen die wel met Irak handel willen en mogen drijven.
Er schijnen ook wel eens Schlüters naar Irak verkocht te zijn geweest.
+4
ronald73
Quote Reactie van @walker1:
Er schijnen ook wel eens Schlüters naar Irak verkocht te zijn geweest.

Na dit gelezen te hebben weet ik nu al waar heel wat Schlüter-fans hun volgende vakantie gaan boeken 😄
+1
walker1
@ronald73 Ik wens ze veel succes met de zoektocht 😄
jordi 1455
@walker1 Het schijnt dat er ook zetor's in Irak zijn gebouwd.
zetor.co.uk/history/1970/
z6911
Fijn om te weten , mooi trekker.
+3
Rietman
Zetor werden ook gebouwd in Japan (Iseki), Irak (Antar), Mexico (JohnDeere), India (HMT en Hindustan), Ghana (Nsawam), Birma (HIC Malun) Long (USA/Canada)
Australie, Nieuw Zeeland en USA (Westmac), Brazilië (Agrále),
+1
olro 61
Een bijzondere en mooie foto is dit, Ik heb nog nooit een foto - laat staan een echte - 8011 zonder kabine in originele staat gezien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Crystal 8011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!