Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson 3060 met Massey Ferguson 4 balenpers, van Loonbedrijf van Paridon uit Katwijk. Deze perste in de jaren negentig bij ons in de buurt hooibalen. De

Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson 3060 met Massey Ferguson 4 balenpers, van Loonbedrijf van Paridon uit Katwijk. Deze perste in de jaren negentig bij ons in de buurt hooibalen. De MF pers kom ik niet vaak tegen, zeker toen niet. Weet niet of ze uberhaubt nog gemaakt worden. Er staat me nog bij dat het kwalitatief niet zo'n hele beste machine was. Vond het altijd een mooi gezicht hoe die armen zo boven de pers uit bewogen tijdens het hooi invoeren. Mooi stukje techniek. Wel weer mooie herinneringen vertaald in een leuk model. Trekker verbouwd van de 3080 van UH, pers verbouwd van de Claas markant van Replicagri.

Reacties

+2
basia
Wel heel mooi gedaan ; complimenten !
Ook altijd leuk , verhaaltje met info bij de foto .
+2
David Bakker
Mooi gedaan zo , helemaal goed ,.
+1
a3vandiejen
Prachtig hoor.
+1
bob de bouwer
Dat ziet er weer heel mooi uit.
+1
noordhof
Waren die persen niet helemaal rood van kleur ? Ik heb een Nonkel die 2 MF persen heeft gehad en waren beiden rood . Er was een model bij met het zijwiel volledig naast de pers (opraper ) , was bijzonder opletten in de kleine straatjes .
+1
chris33
@noordhof De persen die helemaal rood waren, waren de types voor dit model als ik het goed heb. Aangezien er maar weinig foto's van deze persen op internet staan, kwam ik eerst foto's tegen van de persen die helemaal rood waren, terwijl ik me nog voor me kon halen dat er ook een hoop grijs op zat. Uiteindelijk kwam ik van deze wat foto's tegen. Dus die jij bedoeld zijn volgens mij oudere types.
wydoogheandy
@chris33 vind persoonlijk de achterbanden niet echt geslaagd. anders wel een leuk model.
ps: de stickers voor de 6400 zijn in bestelling en dus is dat project bijna afgerond... 😉
+1
chris33
@wydoogheandy Er stond me nog bij dat er niet echt grote banden onder zaten, zeg maar net ff te kleine banden. Nou zijn dit officieel voorbanden van Deutz dacht ik, dus heb zitten klooien met het middelste deel van de velg. Aangezien ik weer zenuwachtig werd heb ik hier niet zo veel aandacht meer aan besteed. Dus dat is wel een minpuntje. Die stickers zijn voor die trekker waarvan ik de kap gemaakt heb toch?
chris33
@wydoogheandy Laat jij ook je stickers bij Henri Walker maken?
+1
wydoogheandy
@chris33 idd de stickers zijn voor die kap die jij hebt gemaakt en komen van dezelfde leverancier... 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!