1 aardappel, 2 aardappels, 3 aardappels... enzovoort.
Een hele bunker vol blijkt wel.. Geplaatst door JJ op 09-01-2019 om 20:09:22, met 9 reacties.

Avr Puma 3

1 aardappel, 2 aardappels, 3 aardappels... enzovoort.
Een hele bunker vol blijkt wel.

Reacties

MaxxuM4ever
Kan nog wat in de hoekjes haha. Mis je een terugdraaiende bunkermat? Het lijkt me heerlijk zoals grimme dat heeft.
JJ
@MaxxuM4ever niet echt, doordat deze bunker groter is en de losarm weinig buffer geeft bij een Puma. Bunker is altijd te klein, transport afgestemd hebben is veel prettiger.
MaxxuM4ever
@JJ dat geloof ik graag. Dacht dat je voorheen nog wel eens bij vd borne hielp in de vrije uurtjes, maar dit lijkt een ander bedrijf?
JJ
@MaxxuM4ever Klopt doe ik nog steeds (Zie foto in de bijlage) minimaal 1 dag per jaar. Ben inmiddels weer terug wonend en werkend in Nederland, bij het bedrijf wat ook op de foto genoemd wordt.

(klik om te vergroten)

Van den Borne
Ritchie
@JJ

Jij zat in Dld toch? Is dat niet bevallen?
JJ
@Ritchie Klopt inderdaad net geen 3 jaar gewerkt en iets meer als 2 gewoond. Was een super ervaring, maar op lange termijn niet de juiste plek voor me.
Ritchie
@JJ

Oké, dat kan helemaal natuurlijk. Dat is het mooie aan bedrijfsleider worden, kun je kijken of het wat voor je is.
JJ
@Ritchie Ben je bedrijfsleider dan? Lijkt me inderdaad ook wel een uitdagende functie. Wellicht nog een potentiele doelstelling.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Puma 3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!