Franse folder van een  Zetor Folder (zonder cabine). Geplaatst door Rietman op 12-01-2019 om 16:54:09, met 10 reacties.

Zetor Folder

Franse folder van een Zetor Folder (zonder cabine)

Reacties

stijn-de-bock
Nooit gezien
+3
Albert Peters
@stijn-de-bock ik ook niet maar het ziet er imposant uit
+1
ronald73
Misschien zo minder herrie als met cabine?
+1
Rietman
@ronald73 Lawaai viel wel mee met een cabine, Zetor was één van de eersten met een cabine en destijds kon men subsidie aanvragen indien de trekker voorzien was van een geluids-arme cabine, die minder dan 88 dba geluid had, Met een Zetor kon je gelijk die subsidie aanvragen en het ontvangen, Indien je bij de dealer een extra geluid-isolatie pakket bij bestelde, kreeg je extra subsidie . (Minister Boersma van Landbouw had die regel destijds ingesteld)
+1
Albert Peters
@Rietman dat van die subsidie weet ik nog In 1978 heb ik 2 John-Deere 1630 gekocht met 4000 gld per stuk subsidie op de VCE cabines In 79 weer1 maar de subsidie was over
+2
olro 61
@ronald73 Destijds noemde ze het een 'fluisterkabine'...
+2
z6911
Gek zicht , maar knap.
+2
schluterman
Inderdaad apart
+2
olro 61
Prachtig dit heb ik ook nog nooit gezien, hele bijzondere folder dit. Dit moet, gezien de kleurstelling, van de jaren 80 zijn. Zo zie je nog eens wat op TF!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!