Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fendt 309 LSA. Deze Fendt 309 LSA van Weise aangepast met andere banden, voorspatborden van een Fendt  615, ander cabinedak en de modernere spiegels van een GT va

Landbouw miniaturen 1:32 Fendt

Wilco vd Kuilen
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fendt 309 LSA. Deze Fendt 309 LSA van Weise aangepast met andere banden, voorspatborden van een Fendt 615, ander cabinedak en de modernere spiegels van een GT van Weise en een zwaailamp. Om het cabinedak passend te maken heb ik een stukje van de cabine weggeslepen, zichtbaar op de laatste foto. In de hef een weidesleep als pakketje gekocht van Bob Jeurissen en zelf in de kleur gezet.

Reacties

olro 61
Ziet er mooi uit, zijn de voorbanden ook van de 615? Die spiegels staan een stuk beter als, die er origineel opzitten.
Wilco vd Kuilen
@olro 61 de voorbanden zijn van een Claas Celtis van UH en de achterbanden van een Steyr 9105 van UH. Om de originele velg van de Fendt gelegd.
olro 61
@Wilco vd Kuilen Dat staat hem goed, een paar mm meer maakt soms net het verschil, en soms heb je geluk dat het net mooi past, en ook net die bandjes overcompleet hebben...
juarnovanwoerkom
Hallo zou ik vragen waar u die spiegels gekocht heb en het dak alvast bedankt

zou u de linkjes willen reageren
Wilco vd Kuilen
@juarnovanwoerkom Het dak en de spiegels komen van een Fendt GT van Weise. Dat heb ik eraf geslepen en hierop pas gemaakt. Tegenwoordig zijn ze ook wel in 3d geprint verkrijgbaar.
juarnovanwoerkom
@Wilco vd Kuilen is dat dak ook 3d te printen want dan is het dan mogelijk dat ik die kan krijgen
juarnovanwoerkom
@Wilco vd Kuilen en nog een klein vraagje kan je het witte dak zo met schroefjes los draaien
Wilco vd Kuilen

(klik om te vergroten)

Ik heb een stuk weg geslepen uit de cabine. Dat is nog niet eenvoudig. Je moet eerst de banden van de velg afhalen. Dan kun je in het spatbord de onderkant van de cabine los snijden en dan de cabine eruit wrikken. Hiervoor moet de motorkap ook los zijn. Als de cabine eraf is moet je met een lange boor voorzichtig de bevestiging van het dakje doorboren. Dit ziet eruit als een popnagel.

Ik ken iemand die die dakjes kan leveren. Als je interesse hebt laat maar even weten via PB.
Wilco vd Kuilen
Nog een aanvulling. Het slijpwerk is alleen nodig als je het dakje van de Fendt GT plaatst.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!