Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson. Deze Massey Ferguson 7624 Dyna-VT van UH verbouwd met Claas Axion banden  op aluminium velgen van Farmmodels, een aangepaste Artisan achterhef, a

Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson

Wilco vd Kuilen
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson. Deze Massey Ferguson 7624 Dyna-VT van UH verbouwd met Claas Axion banden op aluminium velgen van Farmmodels, een aangepaste Artisan achterhef, andere voorspatborden, een passend frontgewicht gemaakt, velgen en chassis overgespoten in de juiste kleur en toplampjes erop gemaakt. Ik heb de steekas van de oude velgen afgeslepen en op de nieuwe velgen gemaakt. Achter de MF een prachtige zelfbouw Veenhuis knikdissel tank met containerzuigarm gebouwd door Geoffrey Hoving voordat de Veenhuis van Marge models uitkwam.

Reacties

+1
mfboer
Mooie combinatie zo 😀
+1
Siete
Hele nette Combinatie geworden!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!