Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson.Na veel uren bouwen is de Massey Ferguson 6465 dynashift met Trima 4.3 voorlader klaar.Ik heb een aantal jaar geleden van Robert Peters en Jan Lod

Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson

Wilco vd Kuilen
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson.Na veel uren bouwen is de Massey Ferguson 6465 dynashift met Trima 4.3 voorlader klaar.

Ik heb een aantal jaar geleden van Robert Peters en Jan Lodewijks op Zwolle een zelfbouw MF 6455 4 cilinder gekocht. Deze had zoveel prachtige details, zoals een echte grill in de motorkap, de koplampen en prachtige fronthef. Daarom heb ik juist deze trekker hiervoor gebruikt. Ik heb deze overmidden geslepen en verlengd naar een 6-cilinder.

De velgen zijn van een fendt 415 aangepast met een wielpan van de originele MF. De voorbanden van een britains MF 7718. Er zijn veel onderdelen gebruikt van een MF 6475 van UH. De voorlader is een aangepaste Wiking voorlader.
De stickers heb ik van de echte trekker gefotografeerd en na laten maken door Henry Walker. De inklapbare hefarmen van de fronthef zijn van Agriscale.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Massey-Ferguson en hebben de trefwoorden Balen Laden en 6465 dynashift geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!