Schlüter Super 1250 VL

Schluterfan
"Vertrauen ist gut, Kontrolle besser", werd er in een van de fabrieksfilms van Schlüter gezegt.

Vertrouwen had ik er niet in toen ik op de motorkap zag staan "Super 1250VL-LS". Waarom, het productieaantal bleef bij dat type hangen op 5 stuks! Gecontroleerd aan de hand van het serienummer, en jawel een 1268! Alleen, waarom deze nu 012 was... Ze maakten er toch wel een potje van.

Schlüter Feldvorführung Freising, 2009, ja tis al 10 jaar geleden dat ik er voor de eerste keer was, wat vliegt de tijd!

Reacties

schluterman
Wim beerten heeft er toch ook een Simon?
Schluterfan
@schluterman

Wim heeft een 1266, en dat is een VL-LS Special 😉.
schluterman
@Schluterfan dat is waar ook
Toen ik hem op mn scherm keek en ik deze zag dacht ich gelijk aan een 1270 aan dit is toch net iets bijzonderders een 1268 wel raar van de serienummer 012 meschien vroeger bij de 1267 gewoon er tussen geramelt of zo 😀
+1
olro 61
Weer een prachtige Schlüter!
+1
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1250 VL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!