Klaar voor levering : nieuwe Kioti CK4010   40pk diesel , hydrostaat aandrijvingLicht in gewicht, maar toch veel vermogen, Dáár draait het om.Wij leveren de laatste tijd veel Kioti's af zoals deze t

KIOTI CK40

371 foto's van @Rietman

Rietman
Klaar voor levering : nieuwe Kioti CK4010 40pk diesel , hydrostaat aandrijving
Licht in gewicht, maar toch veel vermogen, Dáár draait het om.

Wij leveren de laatste tijd veel Kioti's af zoals deze trekker. Meestal met voor en achter dubbellucht , brede banden is ook mogelijk, maar veelal gaat dat te koste van de trekkracht die men juist dan nodig heeft, ook lost een set dubbellucht de resten van grond, riet en veen door de afstandringen tussen de beide wielen beter dan als men brede banden heeft maar met weinigen nokken op de banden.. Ook deze Kioti wordt vanaf nu ingezet op de minder draagkrachtiger gebieden en rietvelden in N W Overijssel.

Reacties

+1
stijn-de-bock
Mooie foto
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Inderdaad, welke trekker @Rietman er ook op zet....de foto is altijd mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de KIOTI CK40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!