Foto van een Laverda hakselaar, voor de sloop, kan er iemand iets gebruiken?. Foto is geplaatst door nh1880 op 21-01-2019 om 00:13:13, met 14 reacties.

Laverda hakselaar

nh1880
Foto van een Laverda hakselaar, voor de sloop, kan er iemand iets gebruiken?

Reacties

jammermaarhelaas
Houten huis daar op de achtergrond?
+1
ronald73
@jammermaarhelaas Dat viel mij ook al op. Ziet er bijzonder uit. In spookfilms hebben zo ook vaak van dat soort huizen 😄
ronald73
Is die machine verder technisch nog in orde? Wat voor motor ligt er in zo'n machine?
johndeere 2650
@ronald73 normaal gezien een fiat motor
ronald73
@johndeere 2650 Dat verwachtte ik ook wel 😉 het ging mij meer om het vermogen.
johndeere 2650
ronald73
@johndeere 2650 Aha, okee, bedankt.
walker1
Wat een gedrocht, gauw slopen.
jammermaarhelaas
@walker1

Jij hebt er kijk op 😂
ronald73
Quote Reactie van @walker1:
Wat een gedrocht, gauw slopen.

Misschien was dit design wel bedacht door zo'n italiaanse ontwerper van sportauto's 😉 Verzamelobject dus. Ik vind het wel wat hebben, zulke flitsende machines zie je niet iedere dag 😄
+1
walker1
@ronald73 Toen dit op de markt kwam zal het heus wel een moderne en vooruitstrevende machine zijn geweest, maar het uiterlijk is 3 x niks vind ik persoonlijk, maar ik snap ook wel dat daar vroeger minder waarde aan gehecht werd. Zeker als je destijds bij een loonwerker werkte en je moest het eerst doen met aanbouwhakselaar aan een trekker zonder cabine en je kreeg toen dit, dan was je zeker wel koning te rijk.
+1
deerejohn
Vindt het wel een mooie machine met duidelijke lijnen,, is vast wel een italianse ontwerper aan te pas gekomen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Laverda hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!