Ja ja het is eindelijk zo ver. De 3 asser Dezeure hangt achter onze Inter. Hij trekt zelfs lichter dan onze ongestuurde VGM. Voorlopig blijft hij er aan hangen.

International 1455 XL

Ja ja het is eindelijk zo ver. De 3 asser Dezeure hangt achter onze Inter. Hij trekt zelfs lichter dan onze ongestuurde VGM. Voorlopig blijft hij er aan hangen.

Reacties

eicher4048driver
Bruuttt 🔥 🔥 🔥
105ls78
Prachtig,,, nu nog filmpje
a3vandiejen
Mooi hoor.
schluterman
Prachtige combinatie
Towaberg
Stoere combinatie!
+1
valmet6400power
Vlam in de pijp avonds? Of dat nog niet?
+3
Gavrie Willemsen
@valmet6400power nee alleen een kleine pluim en een geweldig gefluit....
+2
Towaberg
Dat gefluit is enig in zijn soort, zou in symphonisch concert passen!@Gavrie Willemsen
timvanr
Kijk, een echte combi!
+3
GerbertXL
Ik vind het prachtig, maar wat vind het personeel ervan? Best leuk een dagje ermee rijden maar daarna is de aardigheid er wel een beetje af lijkt mij. Vooral als je een stel mooie varios hebt staan.
+1
stijn-de-bock
@GerbertXL niet mee akkoord.als je er.n beetje gewoon mee doet kan dat perfect.
rommert14
@stijn-de-bock ja dat denk ik ook wel mits de wegen wat vlak zijn.
+1
deutz dx 470
@GerbertXL toch ook iemand die hetzelfde denkt 😉
+6
Gavrie Willemsen
@GerbertXL ik heb ooit leren rijden met een Fordson Major en Dexta.... ik zit echt niet te wachten om dag en nacht met een Vario te rijden..... Dat is maar een uitvinding van de laatste 20 jaar. Trekkers met versnellingspoken bestaan al 100 jaar. Collega bij ons vind het ook geweldig, die heeft helemaal niets met Variobakken.... Er zijn er toch 3 die er gisteren is mee wilden rijden 🤪
Mdbm
@Gavrie Willemsen Stoere combinatie, zeker voor een dagje, maar ik weet niet dat die 14 het zo fijn vindt om een hele dag met 30 ton te sleuren. 🤔
Mag die dat trouwens trekken? Ik dacht dat mijn 14 maar 27 ton sleep mag hebben.
+2
Gavrie Willemsen
@Mdbm hij sleurt al 3 jaar wekelijks met een dieplader van 9 ton met daarop een 25 tonner rupskraan Hitachi Zx 225.... Trouwens met alles luchtgeremd krijg je in België een hoger tonnage MTM op de keuring
Mdbm
@Gavrie Willemsen Ik heb net even in mijn papieren gekeken. Mijn 1455 mag ook 40 ton sleep hebben. Ik weet niet waar ik die 27 ton vandaan haal.
GerbertXL
@Gavrie Willemsen Ik zit er überhaupt niet op te wachten om waar dan ook mee dag en nacht te rijden. Maargoed, ik was gewoon benieuwd, als je personeel er graag mee rijd dan heb je het mooi voor elkaar 👍 .
rubenv
@Gavrie Willemsen ik moet zegge een handbak bevalt me prima, maar voor sommige werkzaam heden is een vario wel een uitkomst
Gavrie Willemsen
@rubenv een Vario is vooral handig wanneer je met een haakarm scheef voor een container staat om er dan heel stilletjes onder te rijden wanneer je hem optrekt.....
+5
stijn-de-bock
Nu nog een foto overdag.liefst met een lady erbij 😉
+5
Fendt926Driver
@stijn-de-bock waarom zo zuinig...
3 of 4 lady s er bij fleurt de boel nog meer op
+1
pascal1985
@Fendt926Driver daar heb je toch andere site's voor 😂
+2
stijn-de-bock
@pascal1985 het gaat toch om de lol.en een mooie foto.trouwens op die andere sites staan weinig mooie trekkers.
+1
Mdbm
@stijn-de-bock Op die andere sites ben je toch zelf de trekker 😋
+1
CaseCS130
@stijn-de-bock Misschien kun jij je schoonzus ff richting Gavrie sturen? 😃
+3
Gavrie Willemsen
@CaseCS130 zie dat hem ze dan maar niet kwijt zijt....ik heb haar foto ook gezien....🤪 ik hou wel veel van trekkers maar andere dingen kijk ik ook graag naar hoor....
+1
CaseCS130
@Gavrie Willemsen Haha, en is het dan ook net als met trekkers? Hoe ouder hoe liever jij ze hebt?
+3
casejxu
@CaseCS130 op een oude fiets moet je het leren.... maar niet met 2 lekke banden...
+2
Gavrie Willemsen
@CaseCS130 nee nee zeker niet! Mijn vrouw is 5 jaar jonger.....
stijn-de-bock
@Gavrie Willemsen fotootjes????? Met tractor.
Dit is toch wel ruig zo hoor
+1
wierenga
@Gavrie Willemsen waar ik nu heel benieuwd naar ben, is het brandstofverbruik ten opzichte van de trekkers die er normaal voor staan. Voor zover je daar op dit moment natuurlijk zicht op hebt.
Gavrie Willemsen
@wierenga hij komt niet boven de 12 liter per draaiuur. Dat was ook al niet toen de dieplader met 25 tons kraan er achter hing....
wierenga
@Gavrie Willemsen de 50 zal hij niet halen, maar dan is het ook nog heel zuinig rijden ook. Zo zie je maar weer dat al dat moderne spul er kwa brandstofverbruik lang niet aan kan tippen. En of daar nou schonere uitlaatgassen uit komen, ik vraag het me af.
casejxu
@wierenga ja zeker wel schonere uitlaatgassen. Mits er niet aan gekloot is natuurlijk. Maar ook veel fijnere deeltjes maar dat word ook steeds minder als het goed is.
wierenga
@casejxu presies meer fijnere deeltjes.
En meer brandstof: om of die uitlaatgassen toch maar door die motor heen te krijgen. Of om dat roetfilter maar zo heet te krijgen dat er toch nog wat gebeurd met dat roet wat er al in opgeslagen is.
Ik zie het als een hoop kosten in electronica,extra diesel en roetfilters. En na mijn idee weinig rendement.
casejxu
@wierenga enz... enz... eindeloze discussie. Punt is dat we er mee te maken hebben. En als jij er goed mee omgaat. Gaat het systeem goed met jou om!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!