Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee Trike Trac van Loonbedrijf Maas Kessel.. Geplaatst door mklok op 22-01-2019 om 13:34:41, met 14 reacties.

Ford 7810 Silver Jubilee

Foto van een Ford 7810 Silver Jubilee Trike Trac van Loonbedrijf Maas Kessel.

Reacties

+1
MaxxuM4ever
@mklok Bestaat deze trekker nog als zodanig of uiteindelijk weer teruggebouwd naar gewone trekker?
fordt5110
@MaxxuM4ever deze is omgebouwd naar een 2wd
+1
mklok
@MaxxuM4ever Deze is inderdaad terug gebouwd naar een 2WD.

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
@mklok Prachtige foto.
mf 6150
@mklok
Loopt nog wel in nederland? Mooie banden achter op de trike trouwens
+2
mklok
@mf 6150 Nee is verkocht aan een verzamelaar in Engeland. De trekker is ingeruild bij Intrak in Weert. Bij Maas hebben ze het neuswiel eraf gehaald dus de trekker is zonder vooras bij intrak gekomen. Daar is hij verschillende keren verhandeld en uiteindelijk bij Bruyntrac terecht gekomen. Daar hebben ze er een normale as onder gezet en is verkocht naar Engeland.
RVM
Ze hebben nog 1 omgebouwde 8360. Andere is ook weg. Ze werken nu gewoon met grote drukwielen in de fronthef.
noordhof
Het zwaailicht staat nog op dezelfde plaats 😁
+3
mklok
En nog een keer

(klik om te vergroten)

+3
MaxxuM4ever
Leuk dat je de hele loop van de trekker tot aan de export weet. Zijn er ook silver jubilee geleverd origineel als 2wd of is dit de enige. Was dit trouwens van origine een silver of opgespoten na opbouw van het neuswiel?
mklok
@MaxxuM4ever Dit is een orginele 4WD silver jubilee geleverd door staadegaard , toen Ford dealer. Deze trekker is toen omgebouwd tot trike. De rest is bekend. Maar 2wd Silver jubilee zijn nooit orgineel gemaakt.
RVM
@mklok de foto hier boven als driewieler is aan de hoogspanning te zien ook vlakbij Staadegaard Haelen gemaakt.
mklok
@RVM Ja dat klopt. Toen de trike klaar was hebben ze een fotosessie gemaakt. Heb de foto's hier in huis. Dit is er een van. Paar weken later zijn de banden omgewisseld voor dubbel lucht 18.4/38 . Deze enkellucht spoorde toch teveel in. Daarom deze omwisseling.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 Silver Jubilee ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!