Foto van een set originele Hella zwaailampen. Nog in de doos. Te koop voor de liefhebber. Geplaatst door RPCounty op 27-01-2019 om 20:21:42, met 16 reacties.

Onderdelen Verlichting

Foto van een set originele Hella zwaailampen. Nog in de doos. Te koop voor de liefhebber

Reacties

MulderDeutz1
Prijs?
DANOONTJE POWERR
Geïnteresseerd!
RPCounty
DANOONTJE POWERR
@RPCounty
Wat wil je er voor hebben?
JD3010
Zijn die nog serieus geld waard? Dan heb er ook nog wel een paar.
casejxu
@JD3010 deze koste nieuw rond de 100 euro
+1
JD3010
@casejxu Zijn geen nieuwe van me, maar ik gebruik ze niet.
casejxu
@JD3010 heb zelf 2 paniek lampen op de trekker maar heb beetje hekel aan om ze te gebruiken...
JD3010
@casejxu Wil je niet de aandacht trekken van oom agent dat je niet op straat mag rijden, omdat je te breed bent. 😉
+3
casejxu
@JD3010 vind het meer lampen voor als er "gevaar" is. Zie bij ons in de omtrek toch heel veel (vooral jongere) chauffeurs de panieklampjes al aan hebben als ze enkel met een kieper rijden. Als ik overdag met mestrijden de dubbellucht er aan heb ben ik wel breed maar zie er geen "gevaar" in. Hebben jonge in de buurt die heeft ze zoals het lijkt op het contact aangesloten. Als onervaren automobilisten zoiets passeren en merken na een aantal keren dat er niks aan de hand is heb ik het idee dat ze steeds lakser worden. En dus als je met een combi rijd die wel "gevaar" bij zich heeft ze denken dat er toch niks aan de hand is.
DANOONTJE POWERR
@casejxu
Breder dan 2,60m ben je zelfs verplicht om ze aan te hebben.
casejxu
@DANOONTJE POWERR Klopt zal best. Maar ik heb niet snel paniek
+1
johndeere6230
Quote Reactie van @casejxu:
maar heb beetje hekel aan om ze te gebruiken...

Wattan? Mag ze toch wel graag aanhebben als je met dubbellucht of kopeg de straat uitgaat, wij hebben helemaal niks erop staan dus kun je ze ook niet gebruiken, alleen bij de loonwerker gebruik ik ze bij de kopeg en/ of dubbellucht wel, of keer langs een drukke weg wachten ofzo...
MulderDeutz1
@JD3010 96 ex btw
gudo
Met de komst van led zwaailampen die een prikkie kosten lijkt me zo iets weinig geld meer waard. Alleen vind het wel de zwaailampen die het mooiste ogen op een tractor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Verlichting ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!