Foto van een Case IH Magnum 335, de trekker was hier hagel nieuw op z'n eerste klus. Samen met de 310 waren deze beide uit Engeland geïmporteerd. We hebben toen zelf  de fronthef er op gezet (zuidber

Case IH Magnum 335

catfan55
Foto van een Case IH Magnum 335, de trekker was hier hagel nieuw op z'n eerste klus. Samen met de 310 waren deze beide uit Engeland geïmporteerd. We hebben toen zelf de fronthef er op gezet (zuidberg) Deze 335 is in 2014 weg gegaan, en de 310 is tot 2016 gebleven, was een machtige trekker dit, veel plezier mee gehad.

Reacties

caseboy
Hoezo uit engeland gehaald?, waaren die beter als de amerikaanse of goedkoper ofzo?
catfan55
@caseboy beter lijkt me sterk, is namelijk exact dezelfde trekker. Maar ze waren toen veel goedkoper daar als hier. Is nog steeds zo trouwens
verwijderd
catfan55
@marijn-van-harten was tijd voor ze om te gaan, kwam steeds meer onderhoud aab
eicher4048driver
Hoeveel uur maakte die per jaar dan?
catfan55
@eicher4048driver Tussen de 12-1400 uur plusminus
eicher4048driver
@catfan55 Dan waren ze toch snel versleten met nog geen 4000 en 6000 uur?
catfan55
@eicher4048driver ik zeg nergens dat ze versleten waren volgens mij. Er kwam steeds meer onderhoud aan. Plus totaal geen support van de lokale case dealer omdat we niet van hun gekocht hadden maar uit Engeland geïmporteerd (wat deels begrijpelijk is) Daarom ook niet weer voor case gekozen maar weer terug naar vertrouwd JD groen.
eicher4048driver
@catfan55 O snap ik wel, niet iedere dealer,, zeker die met genoeg werk staan te springen om tractors in onderhoud te neemen die niet bij hun zijn aangekocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 335 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!