Foto van een John Deere 8220, foto's van 2011, het eerste jaar dat ik in canada was.  De voorlader hebben we er dat voorjaar op gemonteerd. Zat een heel mooi geluidje in deze trekker. Hij stond vrij s

John Deere 8220

catfan55
Foto van een John Deere 8220, foto's van 2011, het eerste jaar dat ik in canada was. De voorlader hebben we er dat voorjaar op gemonteerd. Zat een heel mooi geluidje in deze trekker. Hij stond vrij smal op de banden voor wat voorlader werk soms interessant maakte. Ook was er weinig comfort op deze ras amerikaan.

Reacties

Fast Eddy
Zit hier ook voetgas op? Of is dat een optie?
catfan55
@Fast Eddy dat zat er wel op, maar is optie inderdaad.
Fast Eddy
@catfan55

Apart is dat. Moet je daar echt naar vragen als je een trekker koopt? Of komt de vertegenwoordiger daar zelf meestal mee? Is de service van de dealers vergelijkbaar met Nederlandse bedrijven?
+1
john deere 7810
@Fast Eddy

bij john deere blijf je maar aanvinken 😉 echt zowat alles is/kan optie zijn.
+2
mdoornekamp
@john deere 7810 ja zelfs de banden zijn optie.
hermanjohndeere
@Fast Eddy in canada en amerika kennen ze geen voetgas. Zelfs al zit het erop gebruiken de meesten het niet. Kom vooral omdat ze meer op het land zitten als op de weg. Dus daarom gebruiken ze op de weg ook maar het handgas.
catfan55
@Fast Eddy de service van John Deere is fantastisch hier. Er zijn dealers waar het niet fantastisch is. Denk over het algemeen vergelijkbaar met NL
Fast Eddy
@catfan55

Zit er nog verschil tussen de service in Canada en die van de VS? Komen vertegenwoordigers ook wel eens langs? Zonder dat je hebt aangegeven dat je wat wil kopen?
catfan55
Op de kleinere trekkers is het vrij standaard tegenwoordig (5-6-7 series) op de 8R is het optie met powershift, standaard met vario. Op de 9R kun je het niet eens krijgen.
mdoornekamp
@catfan55 hoezo is er weinig comfort?
catfan55
@mdoornekamp wat bedoel je?
mdoornekamp
@catfan55 je schrijft in de tekst bij de foto dat deze ras amerikaan weinig comfort heeft
+1
catfan55
@mdoornekamp geen vooras vering, geen canine vering en kapotte airco.
mdoornekamp
@catfan55 ohja. Airco is sowieso wel een must met hogere temperaturen. Cabines van 6 en 7000 serie worden ook erg warm
Nickvg
Wat voor werk deed je met die voorlader?
catfan55
@Nickvg mest en stro laden, enkel eens op de kuil in een nood geval
Nickvg
@catfan55 oh dus vooral op het land, want in krappere omgevingen lijkt me 3x keer niks om zon grote trekker met voorlader te hebben.
hermanjohndeere
@Nickvg gelukkig zijn daar de bedrijven van 3x zo ruim opgezet als in nederland dus dan wilt het nog wel als het nodig is 😝
JD 6430 The Best
@Nickvg Hoeft geen gewicht blokje achterin als je wat balen optild 😄
Nickvg
@JD 6430 The Best haha, nou als je met onze renault van 60 pk 2 balen oppakt heeft hij ook amper tegengewicht nodig 😂
+2
gerben
Ik heb toen met deze trekker de mais erin gestopt. en hij werd ook wel voor die 3 asser ingezet.
De bliksem was vlakbij de trekker ingeslagen met elektrische storingen tot gevolg. John Deere is er toen verscheidende keren bij geweest.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8220 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!