Foto van een New Holland Meerdere, foto van deze zomer toen ze mooi schoon waren. Foto is geplaatst door Jasper V op 28-01-2019 om 17:16:44, met 7 reacties.

New Holland Meerdere

Jasper V
Foto van een New Holland Meerdere, foto van deze zomer toen ze mooi schoon waren

Reacties

+1
stijn-de-bock
Ze zien er goed onderhouden uit.
+2
Jasper V
@stijn-de-bock Proberen het onderhoud altijd op tijd te doen en even poetsen op zn tijd is ook niet verkeerd. De velgen van de TM moesten wel bijgewerkt worden want daar kwamen al aardig roestplekken op. Maar trekker heeft nu 9500 uur zonder grote problemen gedraaid dus gaat best.
@Jasper V heeft onze tm ook, hoe heb je dat opgelost? Hele velg gepoedercoat of alleen de plekken behandelt?
@bernard-vant-klooster gewoon laten poedercoaten, kost niet de wereld, en die verf is een kwaal, hebben er heelveel van die blauwe
+1
Jasper V
@ronald-deutz-fahr Poedercoaten is wel mooier ja. In de achetrvelgen van de TM zitten van die molconblokjes dus daar gaat de verf toch wel af.
Jasper V
@bernard-vant-klooster Wij hebben alle velgen eraf gehaald, en met de staalborstel op de boormachine en schuurpapier. Geverfd met de roller

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!