Foto van een New Holland Meerdere, een weekje met deze combinatie voeren totdat onze zelfrijder weer terug is.

New Holland Meerdere

tommy6610
Foto van een New Holland Meerdere, een weekje met deze combinatie voeren totdat onze zelfrijder weer terug is.

Reacties

CaseCS130
Wat voor zelfrijder hebben jullie?
tommy6610
@CaseCS130 een agm zelfrijder
tractorfan.nl/picture/616952/ , deze is het
CaseCS130
@tommy6610 Ah, mooi compact ding. Veel schik mee? Het lijkt mij qua arbeidsgemak heerlijk maar ben altijd wat bang voor onderhoud / stukken bij gebruikte. En nieuwe hangt nogal een prijskaartje aan.
+1
tommy6610
@CaseCS130
Ja bevalt goed, gaat een stuk sneller dan zo met voorlader en altijd een mooie vlakke kuilwand. Onderhoud valt nog wel mee. Laten nu hier in de buurt platen in de kuip lassen want die werd nogal dun, en die kijken hem ook even verder na op lekkages enz. Inderdaad jammer dat een nieuwe zoveel geld kost, anders had ik hier al graag een 20 kuubs wagen staan.
geerts 88
@tommy6610 alleen de dealer is er niet meer
tommy6610
@geerts 88
Klopt ja
ricooo12
@tommy6610 kan je je kuil nu wel glad houden dan met zo'n pelikaanbak of doen jullie kuil afsnijden met een oude kuilsnijder en dan die blokken met de pelikaanbak in de mengwagen?
+1
tommy6610
@ricooo12 bij de maiskuil gaat dat opzich nog wel goed, graskuil is wel wat minder maar plukken er kleine beetjes uit en dan van de plaat af weer een volle bak scheppen
ricooo12
@tommy6610 aha oke scheelt dat het nu winter is dan kan dat nog wel en tis maar tijdelijk
Ruben-Wind
Slechte wagens die agm zelfrijders vind ik. Shovel met getrokken mengwagen gaat sws veel sneller dan een zelfrijder naar mijn mening.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!