Volgens mij is dit een Schlüter Super 650, afkomstig uit een Mengele - toen nog trommelhakselaars  ipv de latere schijfradhakselaars - folder uit 1973. Deze Schlüter met - voor die tijd veelvoorkome

Schlüter Super 650 V

olro 61
Volgens mij is dit een Schlüter Super 650, afkomstig uit een Mengele - toen nog trommelhakselaars ipv de latere schijfradhakselaars - folder uit 1973. Deze Schlüter met - voor die tijd veelvoorkomende- Fritzmeier 'Planenverdeck'of 'Flatterverdeck' kabine, is ook nog in andere folders van Mengele afgebeeld.

Reacties

+3
stijn-de-bock
Prachtige foto
+4
olro 61
@stijn-de-bock Die folder heb ik al 45 jaar, die foto's in die werktuigenfolders van die tijd met bijzondere trekkers waren toch maar een mooie 'bijvangst'!
+3
schluterman
@olro 61 goed bewaren Olaf 👍👍
+2
olro 61
@schluterman Dat zeker, het is ook gewoon leuk om die oude foto's met andere liefhebbers zo digitaal te kunnen delen.
+2
a3vandiejen
Schitterende combi zo.
+1
ronald73
Interessant vind ik de extra ventilator op de hakselaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 650 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!