Foto van een Case International Maxxum 5150 Pro op de 2dehandsbeurs te ath(B). Foto is geplaatst door YaMaGa op 10-02-2019 om 21:44:46, met 9 reacties.

Case International Maxxum 5150 Pro

YaMaGa
Foto van een Case International Maxxum 5150 Pro op de 2dehandsbeurs te ath(B)

Reacties

Fast Eddy
Ziet er nog mooi uit voor zijn leeftijd.
rommert14
@Fast Eddy ze rijden ook hardstikke fijn.
Fast Eddy
@rommert14

Ik weet nog wel dat ze zonder problemen een silagewagen de bult op drukten. En de JD 6810 deed het met moeite.
MaxxuM4ever
@rommert14 ze kosten ook de wereld niet meer tegenwoordig en als ze niet te erg stuk gaan zijn het aardige trekkers idd, wij hebben zelf een 5120 en een 5150 en ik pak ze net zo lief als de cvx.
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Bij die 5120 zijn de spatborden zowat weggerot of niet? Stond ie niet bij Vd Werff
rommert14
@MaxxuM4ever ik rij nog de oudere xl serie, zolang het maar niet zwaar koppelt vind ik het machtig. We hadden een ford daar kreeg je pijn van in de poten op een gegeven moment.
Staat er ook iets van die beurs op internet?
+1
YaMaGa
@tractorquintentje ik denk het niet... was eigenlijk niet zon grote beurs stond geadverteerd in het landbouwleven (weekblad) en het was rotweer en niet zo ver van huis.. zodoende

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5150 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!