Foto van een Landini 7880.het apparte ding ernaast is bij mijn weten een fendt achterbrug met een stationaire  MWM viercilinder ervoor.deze reed of rijdt mee in de jaarlijkse stoet in Bazel Kruibeke.en is gebouwd door en eigendom van de plaatselijke fendt en vroeger ook landini dealer.

Landini 7880

Foto van een Landini 7880.het apparte ding ernaast is bij mijn weten een fendt achterbrug met een stationaire MWM viercilinder ervoor.deze reed of rijdt mee in de jaarlijkse stoet in Bazel Kruibeke.en is gebouwd door en eigendom van de plaatselijke fendt en vroeger ook landini dealer.

Reacties

+1
a3vandiejen
Zeker apart, mooie Landini.
BjornV
Waarschijnlijk gemaakt als dors tractor
+1
stijn-de-bock
@BjornV nee zeker weten van niet,is trouwens iets jaren 90.Een zware stationaire motor aan een te lichte achterbrug,er is nooit veel mee gedaan.
collin ihfan
Is dat bij van landeghem ?
stijn-de-bock
@collin ihfan Nee is de oude parking van van Hoyweghen toen deze nog in de kerkstraat in Bazel zaten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 7880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!