Loonbedrijf Hartemink (Sinderen) × op de foto met een Veenhuis Giertank.. Foto is geplaatst door jehan op 12-02-2019 om 19:17:17, met 9 reacties.

Veenhuis Giertank

jehan
Loonbedrijf Hartemink (Sinderen) × op de foto met een Veenhuis Giertank.

Reacties

+1
jehan
Tussen door tank nog verhuurd gehad voor boer die mest moest overpompen ..mest resten te zien in de donkergrijze laag
arjanvw
@jehan heeft deze beste man zand in de ligboxen? Of krijgt die boer gewoon de schuld van deze zandbak? 😂
+1
jehan
@arjanvw nee daar kan die boer allemaal niets aan doen .wij moeten elke keer bentoniet op zuigen bij boringen hier in de buurt ...zijn glasvezel aan het aanleggen
+1
B - W
@emiel-robbertsen 👌😜 bekend verhaal 😬

(klik om te vergroten)

Baltus_steyr
Allemachig. dat liekt net beton haha. zijn dit nog de oude tanken waarvan je de hele achterkant vd tank weg kunt klappen?
@Baltus_steyr dat denk ik wel. Bij mij op t werk in ieder geval wel. Maar dat moet ook wel, anders is het helemaal onmogelijk om alles er weer uit te krijgen. Je hebt al vrij snel zo’n uitgezakte laag bentoniet in de tank zitten
assink
Wij hebben de tank een aantal jaar terug ook wel 1,5m3 vergroot door alle bagger er eens uit te halen. Kwam ook nog een steeksleutel tegen die ooit in de put beland is.
Dan blijft er van een gedore sleutel ook weinig over 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Giertank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!