Dreizehn-hunderter!Eentje uit de tijd dat ze op hun laatste adem liepen... En met origineel uit de fabriek gemonteerde MAN motor! De chauffeur moet er dus het gebrul zelf maar bijdromen, want uit zo'n

Schlüter Super 1300 TVL-LS

Schluterfan
Dreizehn-hunderter!

Eentje uit de tijd dat ze op hun laatste adem liepen...

En met origineel uit de fabriek gemonteerde MAN motor! De chauffeur moet er dus het gebrul zelf maar bijdromen, want uit zo'n MAN motor komt er toch zo geen kippevelgeluid als uit een 7.4liter 6 cilinder turboloze van Schlüter!

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig.
+1
Fgnr ? 😉
+1
schluterman
Dat is inderdaad zeker waar ik hoor toch liever een 6 cilinder schlüter motor
+2
Schluterfan
@schluterman

Mogen ze voor mijn part ook op het erf komen zetten, denk dat ik na een dagje met de deur oprijden nog net iets beter hoor tegen de avond met zo'n MAN motor. En verder, ja zit lekker EHR, LS en elektrisch inschakelbare aftakas en voorwielaandrijving op, dat heeft de 12 hier jammer genoeg niet... Net iets meer luxe dus.
@Schluterfan ja wel jammer dat de ls in de meeste gevallen niet werken
+1
schluterman
@Schluterfan inderdaad maar tegen een schlüter motor kwa geluid kan er geen een mee.
olro 61
Mooie foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1300 TVL-LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!