Onze nieuwe  Tulip kunstmeststrooier, hopelijk gaat die net zo lang mee ( of langer) dan de oude Lely

Lely Kunstmeststrooier

Onze nieuwe Tulip kunstmeststrooier, hopelijk gaat die net zo lang mee ( of langer) dan de oude Lely

Reacties

+3
jehan
Ik hoop het voor jou dat deze net zo lang of langer mee gaat dan oude ..en dat je hem ook zo lang mag gebruiken
jehan
Ik hoop het voor jou dat deze net zo lang of langer mee gaat dan oude ..en dat je hem ook zo lang mag gebruiken ..als ik onze minister zo nu en dan hoor praten denk ik kunstmeststrooien kon wel eens overgaan in nederland
Ritchie
@jehan

Daar komt geen zinnig woord uit. Die laat d'r oren veel te veel hangen naar die groene tjappies. Lekker populistisch!,
+1
JD3010
@Ritchie Maar ze maken daar wel het beleid. Als ik nu zie wat er komende jaren gaat gebeuren, wordt het er niet makkelijker. En beter is ook nog maar de vraag.
arjanvw
@jehan je moet de kop niet gek laten maken door de overheid, je eigen kop volgen werkt het beste. (En soms al lastig genoeg! 😄 )

De oude strooier was op en dan moet je toch wat anders
jehan
@arjanvw maak me de kop ook niet gek ..maar zijn toch wel dingen waar ik nu al rekening mee hou ..met investeringen die ik van plan ben te doen
+2
arjanvw
@jehan Het sleepvoet 'verbod' op onze grond en de plannen om vanaf 2021 alles te registreren zit ik meer mee in mn maag. Dan wordt het mestuitrijden om het zelf te doen wel erg onaantrekkelijk gemaakt. Een nieuwe kunstmeststrooier is geen enorme investering waar je zenuwachtig van wordt. Gewoon een simpele strooier zonder GPS en weeginrichting.
+1
jehan
@arjanvw zonder gps en weeginrichtig dat zijn nu net die dingen die je in de toekomst zeker nodig hebt op een strooier
Ties6210
@arjanvw is dit dan ook een isobus stooier met isobus van de trekker of met cci200 scherm erbij
arjanvw
@Ties6210 nee, geen van beide. Hier zit niks geen elektronica op. We wilde een simpele en goedkope strooier die gewoon zijn werk doet.
MaartenMandemaker
Wij hebben ook 15 jaar met een Centerliner gestrooid. Was een prima machine, die was ook zonder computer of weeginrichting.
arjanvw
@MaartenMandemaker wat hebben jullie nu voor strooier?

We moeten nu alleen de silo verbouwen.. Deze nieuwe strooier is breder dan de oude, maar zou volgens de folder qua breedte net onder de silo kunnen. Nu blijkt die 15 cm breder te zijn...

Heb je jullie spuit ook al aangepast voor de nieuwe wetgeving?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!