Hier zie je Brouwer Wenum (Wenum) × met een New Holland TS 115 A. Zo ook los en onder ideale omstandigheden.

New Holland TS 115 A

Hier zie je Brouwer Wenum (Wenum) × met een New Holland TS 115 A. Zo ook los en onder ideale omstandigheden.

Reacties

B - W
Bij de inrit van het land ff heffen ja? Waarom niet aan een andere kant beginnen?heb je ook nog andere dammen? Of is het aan deze kant op z’n hoogst? Zomaar wat vragen die mij bezig houden bij zo’n foto
Wel mooie lichte boeren combi zo!
Injecteerd netjes zo te zien
+1
Jorrick 1455XL
@B - W Dat zijn leuke vragen zo!
Met vraag 1 beginnen ik ben hier bezig met de kopenden en ik hef hem hierzo omdat ik hem erna draai en dan achterwaarts naar de andere kant van het stuk rijd, zodat ik niet door bemeste delen kom, dan steek ik hem nog een keer de inrit van het land in zodat ik dit stukje ook nog pak. Dit stuk golft een beetje maar hier hoefde ik met dit mooie voorjaar geen rekening mee te houden. Ja dit is een mooie licht combi de trekker enigsinds mooi op de banden.. en bemest zeker heel goed heb em de eerste snede op alle vlakken open staan en regel de “mestgift” dan met de mijn snelheid!
+1
B - W
@Jorrick 1455XL
Oh kijk, je bent vroeg begonnen, je bent het kopeind er al onder aan het smeren haha😜 zo doe je soms weleens verkeerde aannames hé als je zo’n foto bekijkt..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!