Foto van een hydraulisch aanhanger remventiel van een Fendt 611 LSA. Foto is geplaatst door Allrad op 18-02-2019 om 14:49:22, met 8 reacties.

Fendt 611

Allrad
Foto van een hydraulisch aanhanger remventiel van een Fendt 611 LSA

Reacties

Allrad
RobVolvo
@Allrad Helemaal super! Hier kan ik wat mee! Is de montagesteun een originele? Heb je daar toevallig nog een duidelijke foto van? 🙏
In ieder geval al super bedankt voor deze! 👍
+1
Allrad
@RobVolvo Ja, zijn allemaal originele Fendt delen. Uit de tijd dat je het nog als komplete set kon bestellen, en het ook nog betaalbaar was...
RobVolvo

(klik om te vergroten)

Wat is de bedoeling van de rood omcirkelde gaatjes? Hoort er wat op aangesloten? Of zit er een stopje/ontluchtertje in?
Allrad
Jij hebt een iets ander remventiel als mij. Maar als ik het goed zie is het onderste gat net als bij mij niet voorzien van draad. Ik denk dat daar een afdichtingsdop in hoort en dat gat alleen voor de fabricage dient. Het bovenste omcirkelde gat is voor een ontluchtingsnippel.
RobVolvo
@Allrad Heb jij in die bovenste omcirkelde een nippeltje zitten? In dat gaatje zit een soort van bandenventieltje... Op de andere kant zit op het aluminium dekseltje ook een nippel, bij jou ook? Dat onderste gaatje zit bij jou dicht?
+1
Allrad
Het onderste gat is bij het ventiel wat ik nog op de 615 wil bouwen open. Bij het ventiel wat al op de 611 heb ik nog niet gekeken. Ik heb maar aan 1 kant een ontluchtingsnippel, en mijn ventiel heeft geen aluminium deksel. Bij mij zitten bij beide remventielen boven op het gietijzeren gedeelte 1 vierkant blok.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 611 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!