Foto van een Zetor crystal 12045.wie oo wie heeft deze trekker ooit gezien of nog recent als hij dan wel nog in n.l is gezien.deze foto is weer heel wat jaren geleden genomen ergens in de flevopolder.

Zetor crystal 12045

Bram36
Foto van een Zetor crystal 12045.wie oo wie heeft deze trekker ooit gezien of nog recent als hij dan wel nog in n.l is gezien.deze foto is weer heel wat jaren geleden genomen ergens in de flevopolder.het gaat om de zetor crystal 12045 waar ik mee heb leren rijden destijds.de trekker is in 1993 verkocht.maar mischien staat hij toch nog ergens in een verlaten hoek.als iemand iets weet over deze trekker hoor ik het graag hier.mvg Bram

Reacties

a3vandiejen
Dat is een beste beer waar jij op leren rijden hebt , succes met de zoek tocht.
+1
newholland-
Heb je wel goede spierballen van gekregen denk ik om er mee te schakelen.voor de rest een beer van een tractor💪💪
+1
steyrlanzboy
Mooi
ronald73
Eind jaren '90 had het transportbedrijf van de suikerfabriek zo'n trekker. Transportbedrijf Szałach uit Nowy Staw (in de buurt van Gdansk), Polen. De trekker gebruikte zij om de mobiele bietenreiniger te verplaatsen. Dat was idd zo'n Zetor, type kan ik mij niet meer herinneren, in de cabine zaten nederlandstalige stickertjes.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor crystal 12045 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!