Under construction!. Foto is geplaatst door Schluterfan op 24-02-2019 om 18:09:03, met 14 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
Under construction!

Reacties

Kramer U800
Ziet er mooi uit. Is dat een beetje makkelijk restaureren? Lijkt allemaal wel redelijk recht toe recht aan.
+2
Schluterfan
@Kramer U800

Valt dik tegen. Ik heb de motorkap 4j terug al stevig onderhanden genomen, maar ze was nog verre van goed. Nu wil ik het goed hebben. Vandaar dat er nog steeds geen stikkers op de kap stonden. De ronde vormen en het feit dat ook Schluter de rottechniek van platen over elkaar heen te prikken gebruikte om de boel te verstevigen maakt het er niet gemakkelijker op. De ronding klopt hier nog niet, waardoor de lampen naar binnen schijnen. Ook klopt de breedte nog niet helemaal, waardoor hij slecht dicht wil sinds de fronthef erop staat. Er word gezegd dat je ze nieuw kan laten maken. De prijs valt op zich nog mee, maar ik vind het te gemakkelijk om ze te kopen, lacken en erop te monteren. Restauratie is nog altijd oude dingen zoveel mogelijk herstellen en je leert er veel van bij. De spatborden heb ik ook compleet zelf gemaakt samen met enkele collega's op het werk. Eigenlijk is bijna alle plaatwerk nieuw. Alleen in de motorkap zit nog een stukje origine.
Knap werk simon 😉 ben je dat nu op het moment aan het doen of is dat een foto van vroeger ?
+3
Schluterfan
@schluter jan van samang

Nee deze foto is deze middag gemaakt. Een mens kan veel energie opdoen tijdens mooi weer en zeker als je toch eens even tijd mag maken voor de hobby. Ik hoop de kap goed te hebben tegen midden april want mijn pa wil ook weer zijn rondjes met de Compact kunnen maken int veld 😀
@Schluterfan ja ik ben nu mijn as 261 zijn motor aan het reviseren want de koppaking was stuk
en mijn as 22 is ook bijna af heb de vooras af de versnelingsbak nu aleen de motor en het plaatwerk en papa en ik gaan nog een of 2 schluters bijkopen een as 320 en een super 1250 😀

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Kramer U800
@Schluterfan en dan mijne as 22 😂

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Schluterfan
Ik heb nog werk genoeg aan de 450 en moet de 12 en 9 tussendoor ook rijdende houden, dus ik hou het wel even bij deze 3. Daarna zie ik wel weer.
schluterman
@Schluterfan ga zo door Simon
+1
a3vandiejen
Mooi om te zien hoe je het aanpakt, succes.
+2
@a3vandiejen ja ik ben net 15 jaar en heb wel wat tijd , vind het altijd leuk om wat te sleutellen
en tussen door bij een melkveeboer werken 😃
+2
schluterman
@schluter jan van samang goed bezig jonge

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!