Foto van een Ford 4600 met kemper universal meststrooier. Foto is geplaatst door Fordje4600 op 25-02-2019 om 15:17:37, met 9 reacties.

Ford 4600

Fordje4600
Foto van een Ford 4600 met kemper universal meststrooier

Reacties

+4
stijn-de-bock
Prachtig
+4
MF 2725
Nostalgie! 👍
+3
a3vandiejen
Mooi hoor.
+3
Mdbm
Dat is genieten !
+2
langeslagdiesel
Zon wagen heb ik als klein jochie ook nog wel mee gestrooid. Ook met een enkele vijzel wals. Voordeel van de enkele wals was dat hij lang niet zoveel terug naar Vooren ( in je nek) gooide dan een tandem wals. Je moest alleen met droge mest niet te hoog laden. Dan liep de boel vast.
Fordje4600
@langeslagdiesel deze gooit inderdaad niks in je nek, heb nog niks geen last gehad met droge mest/riet/stro. Met hooi wikkelde het wel om de strooiwals
langeslagdiesel
@Fordje4600 niet boven de kap laden van de strooiwals. Anders kan je de kap er af drukken. Karretje deed het best toen bij ons maar aan alles komt een eind. In 82 ruilden ze hem in voor eerst een welger maar deze was te groot en zwaar voor de trekker. ( same minitauro 2wd ) toen een gebruikte howard rotaspreader op hoge wielen geprobeerd. En dat ging prima. Maar strooide heel anders. Doseren deed je met toerental en rijsnelheid.
Fordje4600
@langeslagdiesel was laatste vracht en wilde koste wat kost meekrijgen aangezien het een uur duurt per vracht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!