Foto van een Fendt Onderdelen.Vandaag 2 frontgewichtjes en een trekhaak opgehaald. De trekhaak is overigens te koop, hij past in de slede van 24 cm breed.

Fendt Onderdelen

JochemF
Foto van een Fendt Onderdelen.
Vandaag 2 frontgewichtjes en een trekhaak opgehaald. De trekhaak is overigens te koop, hij past in de slede van 24 cm breed.

Reacties

Zeemees
Lekker €2 de kilo voor betaald? Als ik zie wat sommigen er tegenwoordig voor vragen...
casejxu
@Zeemees zeg dat.... Zoek nog wat inter gewichten maar is niet grappig!
@casejxu Als je goed zoekt naar IH gewichten, kun je ze voor een mooi prijsje vinden;)
casejxu
@Tim van de Bakker zo fanatiek ben ik daar weer niet in haha
@casejxu was ik ook niet maar ondertussen wel 7 gewichten voor n leuk prijsje. Alleen jammer genoeg 2 verschillende soorten 35 kg.
@casejxu was ik ook niet maar ondertussen wel 7 gewichten voor n leuk prijsje. Alleen jammer genoeg 2 verschillende soorten 35 kg.
Fendt926Driver
@Zeemees ja helemaal absurd.
Degene die het onderste uit de kan wil krijgt vanzelf het deksel op de neus.
Stuk of wat handelaren vragen zulke hoge prijzen dat ik er voor andere onderdelen ook nooit heen zal gaan als ze die aanbieden..
+1
casejxu
@Fendt926Driver probleem is dat jij en ik het er niet voor over hebben. Maar er zijn er genoeg die het wel doen dus het maakt hun niks uit dat je ze niet bel. Voor jou 10 anderen zullen ze denken....
JochemF
@Zeemees €1,50/ kilo dus valt iets mee, goedkoper vind je ze ook niet
unipower
@JochemF De gewichten die wij hebben hebben allemaal 1 euro per kg gekost, of t nou fendt of inter of wat dan ook is meer zijn ze niet waard 😉 ze kunnen vragen wat ze willen 😅
JochemF
@unipower Ja dat is waar, maarja dat heb je als t aanbod magertjes is, dan kun je er goed geld voor vragen. de nieuwe bij Martien visser koster 75 per stuk, dus vergeleken daarmee viel dit voor mijn gevoel nog mee😉
+1
unipower
@JochemF 75 is wel heel gek jaa haha, ze zijn idd schaars

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!