Dik 25 jaar in de landbouw werken laat ook zijn littekens achter op een Schlüter. Typisch is dat het rood, voor zover het origineel is, gaat afschijnen. Andere rode merken kennen dit probleem wel. De

Schlüter Compact 1350 TV 6

1.718 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Dik 25 jaar in de landbouw werken laat ook zijn littekens achter op een Schlüter. Typisch is dat het rood, voor zover het origineel is, gaat afschijnen. Andere rode merken kennen dit probleem wel. Deze Compact heeft nog steeds zijn originele lack, wat bij vele Schlüters niet vanzelfsprekend is...

Ook de eigenaar van deze Compact 1350TV6-LS houd zijn trekker vrij up to date, met een John Deere GPS systeem en bijhorende LED kerstboom.

Maar zo liep de trekker allesinds niet uit de montageruimte in Freising.
Bewijs daarvan zie je op deze foto, waar de trekker door Anton Schlüter en Siegfried Leuchtner persoonlijk aan de trotste eigenaren worden overhandigt!

tractorfan.nl/picture/1149298/…

En hij bleef gelukkig dicht bij huis, aangezien hij ook nu nog steeds prominent aanwezig is op de Schlüter velddagen! Foto nam ik in 2017.

Reacties

a3vandiejen
Mooi allemaal.
+1
olro 61
Mooie foto, in de vandaag verschenen Traktor Classic, staat een uitvoerige reportage over de Compact 1250 /1350 TV 6.
Schluterfan
@olro 61

Wil je dit eventueel een inscannen voor mij aub?
olro 61
@Schluterfan Ik heb helaas geen scanapparaat Simon, maar het blad is nog maar net uit, dus nog wel ergens te koop, alhoewel in NL niet.
Schluterfan
@olro 61

Geen probleem, ik ga het zoeken via het net, kan ik het misschien bestellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 1350 TV 6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!