New Holland TS 110 A met Schouten Quadro mesttank. Foto is geplaatst door Loonwerker_Erwin op 03-03-2019 om 15:11:13, met 7 reacties.

New Holland TS 110 A

Loonwerker_Erwin
New Holland TS 110 A met Schouten Quadro mesttank

Reacties

Baltus_steyr
Hoeveel m3 is die tank?
CaseCS130
@Baltus_steyr ze waren volgens mij 10 kuub allemaal. @GerbertXL zal het ook wel weten.
GerbertXL
Er zijn in iedere geval 2 varianten, mijne is net geen 11 kuub en er is een kleinere, 9 kuub als ik het goed onthouden heb. Maar nu ik deze met mijne vergelijk zie ik dat bij deze tandemas versie het gedeelte boven de wielen verder doorloopt naar onderen dus dit is nog weer een kuubje groter lijkt mij.

@Loonwerker_Erwin het hele rijafhankelijke gedeelte is werkend? Ik verwacht nog wel een beetje hulp met mijn doorstroommeter 😉.
Loonwerker_Erwin
@GerbertXL machine werkt super en zeer nauwkeurig! Hoe is het met de jouwe dan?
GerbertXL
@Loonwerker_Erwin Staat al bijna 2 jaar stil, is een projectje.
Loonwerker_Erwin
@GerbertXL tank is trouwens niet anders qua inhoud denk ik, eerste stuk boven de wielen is bij ons plaatwerk i.p.v. tank.

Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben laat het dan maar weten, we kunnen thuis de techniek bijna dromen haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 110 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!