Da's pech kipkar weg. Had vandaag een dagje mengpuin  dat moet dienen om grond wat op te hogen. Het ging goed, tot de kar ineens wegzakte tot aan de as. Dan maar leeggekipt en eruit gereden, was dat g

Joskin Kipper

eicher4048driver
Da's pech kipkar weg. Had vandaag een dagje mengpuin dat moet dienen om grond wat op te hogen. Het ging goed, tot de kar ineens wegzakte tot aan de as. Dan maar leeggekipt en eruit gereden, was dat gat ook ineens opgevuld.

Reacties

newholland-
Kijk daar maar mee uit schuin kiepen je cilinder is zo krom😬😬
eicher4048driver
@newholland- Ja dat was uit noodzaak. Verschoot wel hoe stabiel de wagen is. Dat zal waarschijnlijk komen doordat de banden breder staan als de bak.
casejxu
Ben zelf ook 1 aan t opknappen... Daar komt een tandemstelletje onder👌👌
+1
eicher4048driver
@casejxu was hier ook wel makkelijk geweest 😬 Tandemstel is wel mooi maar dan vind ik ook dat ie ook gestuurd moet zijn. wringt anders te hard. Heb je een foto vd kipper?
casejxu
@eicher4048driver tractorfan.nl/picture/1276681/…

Vind het draag vermogen wel belangrijker. En t rijd veel beter vind ik
eicher4048driver
@casejxu mooi project. Zal idd wel helpen en iets fijner rijden maar daarom kan het chassis niet meer gewicht hebben. Merkte gisteren ook wel dat tot 4,5 ton goed gaat op deze trans-ex 4T maar daarboven gaat die wat stuiteren op de baan.
casejxu
@eicher4048driver nee t is ook niet om t laadvermogen te vergroten
fendtjecis
Als onze kar zo schuin stond durfde ik deze toch niet meer omkippen 😅 marja vaak bu'je te bange

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!