Begin januari spreek ik klant en zeg dat zijn trekker kwa uren eigenlijk wel een onderhoudsbeurtje nodig heeft. Nee is niet nodig vind ie. 2 dagen voor het officiële mestrijden belt klant dat trekker

New Holland T 6010

nhmonteur
Begin januari spreek ik klant en zeg dat zijn trekker kwa uren eigenlijk wel een onderhoudsbeurtje nodig heeft. Nee is niet nodig vind ie. 2 dagen voor het officiële mestrijden belt klant dat trekker toch eigenlijk wel een beurtje moet hebben. En wel zo snel mogelijk want overmorgen moet ik mest rijden.
De trekker komt in de werkplaats en dan tref je dit aan.
En dan gek vinden dat de airco het bijna niet doet.
Maar trekker word niet te heet hoor zegt de klant. Nee zei ik totdat je er mee gaat maaien.

Reacties

stephan-inter
Als er zo veel haast bij was had ik hem niet geholpen..
wim-same
@nhmonteur Heeft die klant dan zelf ook geen compressor. Ik zou dit toch maar schoon houden, en met dat stoffige werk dagelijks.
+1
nhmonteur
@wim-same tuurlijk heeft hij een compressor. Maar schoonmaken, wat is dat? Hier heeft hij nog nooit naar gekeken.
john deere 7810
@nhmonteur

wel een typisch gevalletje dit weer he..... heel herkenbaar. om dan nog maar eventuele vervolgschade achterwege te laten... Want waarom is mijn koppakking al lek? Dat mag toch helemaal niet met deze uren?
nhmonteur
@john deere 7810 Ja dit is inderdaad weer zo'n gevalletje. Ik kan er een boek over schrijven.
+2
john deere 7810
@nhmonteur

Ja is overal het zelfde.... Echte veeboeren zeggen we hier altijd. Totaal niks geen gevoel of idee met machine's. Hier is het ook elk voorjaar raak. vooral als ze met het land bezig gaan, dan mag de voertrekker met voorlader zich weer een x uitleven.... en dan lopen ze warm/heet, en dan nog doodleuk aan komen rijden met alle lampen aan het knipperen...
+3
arjanvw
@john deere 7810 Maar goed dat er dan nog 'echte veeboeren' zijn. Als je alleen klanten als akkerbouwers en loonwerkers hebt kan je de werkplaats wel sluiten..........
john deere 7810
@arjanvw

ooh die hebben hun dingen ook wel hahaha, maar idd je hoort ons niet klagen, Het is meer soms verwondering haha
john deere 7810
@wim-same

nee sommige hebben om deze tijd het hele jaar nog in de koeler hangen.
CaseCS130
Wij doen dit met opzet wel eens in de winter bij de Fiat, ff stuk karton voor de radiateur met kuilsnijden. :
+3
GerbertXL
Ik vind het prachtige verhalen @nhmonteur . Een boek schrijven heb ik niet zo'n behoefte aan maar af en toe zo'n foto is wel leuk 😁
+3
nhmonteur
@GerbertXL haha een boek schrijven is ook echt niet mijn ding. Ik zal het wel bij een fotootje met een kort verhaaltje laten zo nu en dan.
+1
inspecteurfendt
En het zijn altijd deze die boeren die nooit iets voorhebben. Maar als er toch iets voorvalt is het een slecht merk en lopen ze naar een andere dealer. Ken er ook van dat soort.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6010 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!