Foto van een IHI 45N, m'n inter 633 verkocht, toch bij Fendt blijven dacht ik. Eerst van plan om een 2e fendt erbij te kopen totdat ik dacht dat we een kraan ook goed kunne gebruiken! Nu nog een puinr

IHI 45N

marcel-pek
Foto van een IHI 45N, m'n inter 633 verkocht, toch bij Fendt blijven dacht ik. Eerst van plan om een 2e fendt erbij te kopen totdat ik dacht dat we een kraan ook goed kunne gebruiken! Nu nog een puinriek en grijper aanschaffen, maar ja alles op z'n tijd want het is niet gratis haha;)

Reacties

+1
Fendt926Driver
Ik ben ook overal wel een beetje aan het kijken voor een mobiele kraan.
iets oudere bouwjaren dan jij gekocht hebt. en dan rond de 8 tot 10 ton.
ben nu wel aan het mee bieden op een veiling op een o&k kraan maar als ik alle verhalen hoor over die soort o&k op de duitse bouwmachine forum wordt ik er ook wel wat huiverig voor.
marcel-pek
@Fendt926Driver oké ja vooral een oudere wielkraan moet je er goed op lette wat je koopt, je ziet het snel genoeg hoe ermee omgegaan is, en het is handig als je er zelf ook aan kan repareren.
+1
Fendt926Driver
@marcel-pek zelf repareren is geen enkel probleem. heb zo 5 kraan monteurs in de buurt werken en wonen.
maar van een o&k zijn de reserve onderdelen zeer schaars aan het worden.
maar de uitvoering van knikgiek met stel giek staat ons enorm aan. vooral omdat we nogal eens in verdomd krappe plekken willen werken
+1
marcel-pek
@Fendt926Driver oké ja een knikgiek is ideaal voor krappe ruimtes, de onderdelen zou inderdaad wel steeds moeilijker worden van een o&k
hermanjohndeere
@Fendt926Driver die o&k heeft die zo’n giek die halverwege naar links en rechts kan knikken? Denk niet dat je daar gemak van hebt. Plus dat het zwaarder is en meer kans op speling als je vergelijkt met een gewone stelgiek.
Fendt926Driver
@hermanjohndeere nee voor de kabine kun je hem links en rechts zwenken.
En de giek kun je knikken
En natuurlijk de hele bovenkraan zwenken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IHI 45N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!