Foto van een Claas Jaguar 830, Hakselploeg bestond uit een Claas Jaguar830, Fendt 824, Fendt 822 en een Case MXU 135 die ligt opgevoerd is om de Fendt trekkers bij te kunnen benen. Op de bult staat ee

Claas Jaguar 830

JohnDeere5720
Foto van een Claas Jaguar 830, Hakselploeg bestond uit een Claas Jaguar830, Fendt 824, Fendt 822 en een Case MXU 135 die ligt opgevoerd is om de Fendt trekkers bij te kunnen benen. Op de bult staat een Doosan DL250.

Dit was land op afstand, enkele rit naar de boerderij zat op 4km. Met drie combinaties konden we de hakselaar mooi bijhouden.

Van dit luzerne/gras lag er toen 55Ha, tussen het maïs hakselen door. De hakselaar omgebouwd, andere bek ervoor, kneuzer eruit en de volgende ochtend weer het zelfde rijtje bij langs maar dan andersom.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 830 en hebben de trefwoorden hakselen en claas jaguar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!