Foto van een Giant D263 S. Geplaatst door loki0134 op 13-03-2019 om 21:36:34, met 11 reacties.

Giant D263 S

Foto van een Giant D263 S

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+2
Jurian311
Is de shovel nou zo klein of de happer te groot?🤔
Gaat dat goed als je er een dik pak in hebt? Hoeveel weegt die shovel?
loki0134
@bernard-vant-klooster valt mij nog niks tegen gek genoeg. Blokje is 1.10 breed ong. En shoveltje zonder bak 2 ton. Happer kan een goede meter los maar als ik het blok te groot maak valt die iedere keer nog om wanneer ik de happer los doe. Nog even een handigheid in vinden. Ging mij er meer om een glade kuilwant te krijgen ivm lage voersnelheid ,het erf beetje netjes houden en niet zo'n getrek aan de kuil met het shoveltje om het gras uit de bult te krijgen.
arjanvw
@loki0134 gedachte is goed, maar misschien dat een betere verhouding happer/shovel beter en sneller werkt..
+1
loki0134
@arjanvw klopt maar was al een half jaar aan het zoeken naar een kleine happer of kuilvoersnijder. Alleen worden kuilvoersnijders niet zo klein gebouwd voor mini shovel. En ap heeft zover ik kon vinden alleen zo een kleine happer in het programma. En opmaat laten bouwen was me veels te duur om simpel thuis de schapen te kunnen voeren. Hoef ook maar weinig te rijden tot stal en de kuilplaat is verhard dus Gaat nog prima totnogtoe.
Baltus_steyr
@loki0134 heb je deze nieuw gekocht dan? Zoiets lijkt mij ook nog wel handiger. Alleen zou die voor mij nog wat kleiner moeten zijn!
loki0134
@Baltus_steyr toevallig op een site van een handelaar terechtgekomen die deze gebruikt had staan. alleen zaten er palletvork aansluitingen aan deze happer toen ik hem kocht. dus andere oren aangelast plus hydrauliek slangen ingekort en andere olie aansluitingen aan gemaakt. hij is van 2014 maar heeft gwn heel weinig gedaan en nog netjes in de verf.
mf 6150
@loki0134
Toch heb ik er in dk 1 gezien die +/- 1.20 hoog sneed
loki0134
@mf 6150 ehm heb het eigenlijk nog niet opgemeten hoe hoog hij nu max kan snijden. maar het grootste probleem is dat je een radius in het blok hebt en wanneer die te hoog is en niet heel breed uitgehapt is valt die om.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant D263 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!