Op deze foto is Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ) × actief met een Mengele law 360 super quadro. Geen idee of dit de snelste manier is maar we zijn bij het probleem aangekomen. 2 tandarmen hadden veel meer speling dan de andere 2. 1 looprol is mooi vierkant geworden in de curvebaan en van de andere is waarschijnlijk  de excenterarm uitgesleten.

Mengele LW

Op deze foto is Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ) × actief met een Mengele law 360 super quadro. Geen idee of dit de snelste manier is maar we zijn bij het probleem aangekomen. 2 tandarmen hadden veel meer speling dan de andere 2. 1 looprol is mooi vierkant geworden in de curvebaan en van de andere is waarschijnlijk de excenterarm uitgesleten.

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

jasper-santing0
Dure rolletjes zijn dat 🙈
Herbert
@jasper-santing0 ik had het uiteindelijk voor 80 euro voor elkaar. 3 van die looprollen en een paar pickup tanden. Lees wel vaker dat die invoerbalken soms dure reparaties hebben. Hoeveel kost zo'n rol dan van de invoerbalk.
jasper-santing0
@Herbert Meer dan 300 per invoerrolletje waren wij kwijt🤦🏿‍♂️ Vandaar dat er ook een Deutz in gekomen nu😢 Maar de mengele lade wel velemalen mooier.
GerbertXL
Als je reserve onderdelen wil, ik heb nog een pick up liggen ( met wagen eraan vast). Zit een verse curvebaan in, die werd erg dun bij de mijne.
Herbert
@GerbertXL mijn curvebaan is voor zover ik het kan bekijken nog haast nieuw. Ik (en vooral mn pa) ben niet echt zo'n onderdelenverzamelaar, koop slijtdelen liever nieuw of dat dan wel of niet prijstechnisch interresant is. Maar wat voor prijs heb je in gedachten dan voor de pickup en eventueel overige invoeronderdelen?
GerbertXL
@Herbert 200 euro mag je alles eruit trekken. Ik heb ook nog een potje naaldlagers liggen en kunststof bussen voor de invoerbalken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele LW ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!