Foto van een JCB Fastrac 8310 met Nuhn lagoon pump. Foto is geplaatst door catfan55 op 17-03-2019 om 14:43:44, met 5 reacties.

JCB Fastrac 8310

1.595 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een JCB Fastrac 8310 met Nuhn lagoon pump

Reacties

MOOI-WARK
Hoe doen de (nieuwe) JCB's het bij jullie?
catfan55
@MOOI-WARK ze gaan allemaal weg voor John Deeres, zegt genoeg denk ik? 😅
MOOI-WARK
@catfan55

Dat zegt al een hele hoop! Maar vanwaar die keus? Zijn het gewoon simpel weg geen trekkers, of is dealer/service gewoon veel slechter?
+6
catfan55
@MOOI-WARK een trekker die veilig 70km/uur rijd met ongeëvenaarde bevering en rijcomfort is voor ons de perfecte trekker, en als ze het waar konden maken hadden we allemaal JCB’s gehad met al het transport werk wat wij doen.

70 doen ze misschien met een lege kieper, als je geluk hebt. Met een volle silage kieper mag je blij zijn dat je de 45 haalt en dat is soms een hele opgave. De Deere 8R die we er bij in de crew hebben lopen doet leeg 50, vol 50 en trekt ruim een keer zo snel op met minder brandstof verbruik.... op ritten binnen 2 km is de deere sneller, en tot 5km is hij net zo snel.

Daar komt bij dat je een deere met 4-5-6000 uur nog heel goed kunt verkopen. Zonder twijfel de hoogste rest waarde van alle trekkers in noord Amerika. Een JCB kun je duurder kopen en weg geven na die periode want is er geen dealer die ze als inruil neemt (onbekend maakt onbemind) en je kunt geen hond vinden die ze particulier koopt.

Daar komt bij dat ongeacht waar wij zitten voor silage, we altijd binnen een uur van een JD dealer zitten. In het meest gunstigste geval zitten we 2 uur van de JCB dealer, en soms wel zo ver als 12 uur. Zonder ook maar een onderdeel op voorraad. Alles moet uit de UK komen

En dan zijn er nog alle kleine ergernissen zoals een airco die het niet doet, slecht toegankelijk voor service. Slecht bedienbaar touch screen enz enz.

Het zou de perfecte trekker zijn voor wat wij doen, maar het is typisch Brits, het ziet er mooi uit, maar werkt voor geen meter

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Fastrac 8310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!