De maaiers alvast pas gemaakt voor de new holland t 7.185. Ook maar meteen de mesjes van de maaiers vervangen en de toplampjes en 27 mc bakkie in gebouwd op de trekker en opa van de boederij rijdt van

New Holland T 7.185

newhollandboer
De maaiers alvast pas gemaakt voor de new holland t 7.185. Ook maar meteen de mesjes van de maaiers vervangen en de toplampjes en 27 mc bakkie in gebouwd op de trekker en opa van de boederij rijdt vanaf nu ook mee op de t 7.185.

Reacties

+1
105ls78
Goed bezig..
+1
newholland-
Je bent er maar druk mee😉
+2
newhollandboer
@newholland- Ja vind wel leuk om te doen. Doe het sleutelen meestal met me broer die doordeweeks in zuid holland op de shovel zit (bij een groot recyclings bedrijf). Dus doen het sleutelen beetje op zaterdag als hij thuis is dan kan je mooi wat doen met zijn tweeën.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!